Background Image

SERVICII

Screenshot

Profilaxie dentara zubi

Profilaxia consta in curatarea cat mai amanuntita si eficienta a tuturor structurilor cavitatii bucale accentul punandu-se pe dinti. Aceasta curatire se poate face atat de catre pacient acasa (ascultand instructiunile date de medic) dar si la cabinet prin metode profesionale.

Parodontologie

Gingivita si parodontopatia (cele mai fecvente tipuri de boli ale gingiei adulte) netratate sau tratate necorespunzator pot duce in timp prin agravare la pierderea dintelui, a mai multor dinti sau chiar a tuturor dintilor de pe arcada. Astfel se recomanda ca tratamentul in cazul acestor afectiuni sa se inceapa cat mai prematur.

Endodonție

Uneori ati putea crede ca un dinte este total compromis, durerea este insuportabila si nu va doriti altceva decat sa scapati de aceasta si implicit si de dintele care o provoaca. Dintele se poate salva prin tratamentul de canal corect efectuat. 

Screenshot

Odontoterapie

Dintii pot suferi de o multitudine de afectiuni, incepand de la carii simple pana la carii care se pot complica cu afectarea pulpei dentare si a parodontiului dentar. Aceste afectiuni se trateaza printr-o varietate de manopere si tratamente odontologice menite sa ajunga la un rezultat final care sa refaca structura si functionalitatea dintilor afectati.

Protetica

In unele cazuri, anumiti dinti sufera distructii ireversibile, in urma unor carii complicate sau a unor traumatisme. In cazul acestor dinti nu se poate interveni prin tehnici de odontologie. In alte cazuri, dintii nu mai exista deloc pe arcada din varii motive (fiziologice sau nu). Tratamentele in cazurile de fata pot fi lucrari dentare, coroane, fatete punți dentare. 

Screenshot

Ortodontie

Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu realinierea dintilor si aducerea acestora in pozitia normala, fiziologica. Aceste lucruri se realizeaza prin intermediul unor aparate dentare speciale.Implantologie si chirurgie dentara

Implanturile dentare, desi par pentru multi un lux, sunt de nenumarate ori solutia ideala realizarii unei protezari corecte si de lunga durata. Acestea trebuie luate in considerare pentru orice plan de tratament, mai ales in cazurile mai deosebite unde nu se dispune de o alta solutie.

Implanturile dentare pot fi deseori mai accesibile pentru rezolvarea problemelor legate de dispariția dintilor de pe arcada.